Films to the fullest

Zie je een explosie of lijkt het alsof je de hitte kunt voelen? Zie je je helden op het witte doek of voelt het alsof je er zelf bij bent? IMAX maakt het verschil tussen een film zien en een film ervaren.

Dankzij hypermoderne filmtechnologie met kristalheldere digitale beelden en 12.000 Watt digital surround sound, onderga je letterlijk de ultimate movie experience. IMAX heeft namelijk grotere schermen, scherper beeld en harder geluid dan in andere bioscoopzalen. Alles, van de film zelf tot de bioscooptechniek en de zaal, is speciaal ontworpen om mensen het gevoel te geven dat ze echt deel uitmaken van de film.

IMAX-films kun je in Nederland alleen beleven bij:
  • Pathé Arena Amsterdam (IMAX met laser)
  • Pathé Spuimarkt Den Haag (binnenkort IMAX met laser)
  • Pathé Eindhoven
  • Pathé Schouwburgplein Rotterdam (binnenkort IMAX met laser)
  • Pathé Tilburg
  • Pathé Arnhem
Let op: Voor IMAX met laser is een andere bril nodig dan de huidige IMAX bril. Deze kun je bij de kassa van de bioscoop kopen en is meerdere malen te gebruiken.
image

Verbouwing IMAX

De IMAX-zaal in Pathé Schouwburgplein (29 okt t/m 16 nov) en Pathé Spuimarkt (26 nov t/m 14 dec) worden vernieuwd en zijn in die periode gesloten.

Tot nader order worden alle IMAX voorstellingen in Pathé Arena vertoond zonder ondertiteling. Heb je tickets gekocht maar wil je deze retourneren? Annuleer ze makkelijk en snel in je Mijn Pathé account of neem contact op met de Pathé Klantenservice via pathe.nl/klantenservice.

Galerij

4 Video's
3 stills